[Alt-photo] Fixxons

Laura Valentino lv at lauraval.com
Sun Sep 20 20:14:51 UTC 2020


I use fixxons with the p600. Do you mean that the fixxons doesn't load 
into the printer? That happens to me sometimes, and then I put a sheet 
of regular paper behind it, or even a thin tissue paper. It then loads 
the film and leaves the paper.

Laura

On 20/09/2020 19:52, Marek Matusz via Alt-photo-process-list wrote:
> My old 3800 had this issue at the end of life. A wet fingerprint on the emulsion side on the lower left as you are facing the printer is a good solution. It makes it opaque enough. Appropriate wetness if from licking the finger. Maybe a wet sponge to wet the finger would be more civilized
> Marek
>
> Sent from my iPhone
>
>> On Sep 20, 2020, at 2:22 PM, Joseph Smigiel via Alt-photo-process-list <alt-photo-process-list at lists.altphotolist.org> wrote:
>>
>> Christina,
>>
>> I've used Fixxons in an Epson P600, a 3880, and IIRC, a 4900 at a workshop
>> without problems.
>>
>> Joe
>>
>>> On Sun, Sep 20, 2020 at 2:45 PM Christina Z. Anderson via
>>> Alt-photo-process-list <alt-photo-process-list at lists.altphotolist.org>
>>> wrote:
>>>
>>> Dear List,
>>> Has anyone experienced Fixxons not being recognized by the paper sensor in
>>> an Epson P600? Or any Epson printer for that matter? I have not seen this
>>> issue on the two P800s at work and my 3880 at home.
>>> Chris
>>> _______________________________________________
>>> Alt-photo-process-list | altphotolist.org
>>>
>> _______________________________________________
>> Alt-photo-process-list | altphotolist.org
> _______________________________________________
> Alt-photo-process-list | altphotolist.org


More information about the Alt-photo-process-list mailing list